neljapäev, 30. jaanuar 2014

India: madam, te kaotasite oma raha!

Tähistame Margao rongijaamas edukat piletiostu pildistamisega. Koos mobiiliga tõmban taskust välja puntra kohalikku raha, kuid ei märka seda. Pöördun minema ja siis jookseb üks noormees sabast välja - madam, te kaotasite oma raha! Järjekord vangutab etteheitvalt pead!



On ikka hooletud need turistid!

Ühel päeval sõidan Vahemerega kaasa, kui ta läheb tööd tegema. Teeme ettepaneku juua üks kookosemahl. Autojuht keeldub pakutud rahast ja maksab selle kõigile ise kinni. Kui hiljem viskab ta kaks noort järgmisse linna, keeldub ta ka jootrahast. "Minu Jumal annab mulle kõik!" ütleb ta uhkelt.

Ta on moslem ja väga tähtis. Goa on üldiselt katoliiklik ja kirikuid täis ning kohalikus elus valitseb totaalne usuline segadus. Kaitseks läheb käiku kõik - autodel ja bussidel on korraga nii kristlikud kui hinduistlikud sümbolid. Mine tea, millest võib abi olla.

Enne koju tulekut unustan ühte poodi masinasse oma krediitkaardi. Avastan selle siis, kui lõõtsutav müüja mulle ähkides ja higistades järgi jõuab.

"Madam, te unustasite selle!"

Põhja-Goas tõmbab möödasõitev motorattur ühelt naiselt ära käekoti ja ühes Lõuna-Goa hotellis lähevad kaotsi tossud.

Minu kogemus on ainult hea. Kaotan ainult seda raha, mida ise vabatahtlikult veenmise ja müügitöö tulemusel soostun käest andma.

Lisaks teeb üks kohalik kutt meile välja kena õhtusöögi koos väikse baaris istumise ja jäätisega.

Ainult meeldiv!

2 kommentaari:

  1. I read your article It's looking interesting.I enjoy the reading.The written skill is so good.I appreciate to this one. You shared this with us thank you for this.

    VastaKustuta
  2. This is truly a great read for me. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work!
    Vivo ipl match schedule 2018
    Vivo ipl match ground list
    Vivo ipl match fixtures 2018

    VastaKustuta